kapcsolat
fejléc
Fürdőszoba burkolás, látványos kialakítás precíz kivitelezéssel!

Fürdőszoba burkolás, fürdőszoba felújítás. Épített zuhanyzó, épített mosdópult, beépített kád kivitelezése.

Fürdőszobák

A fürdőszoba kiegészítő berendezései egységessé, hangulatossá teszik az összképet. Nemcsak funkcionálisan hasznosak, de még díszítésként is szolgálnak.

A fürdőszoba hangulatának és stílusának kialakításában jelentős szerep jut a burkolat anyagára, méretére. Burkolat igen széles választéka áll a rendelkezésre hogy megvalósítsuk álmainkat. Csak a fantázia és a pénztárca szab határt az anyagok egymással való kombinációjában. A burkolatok kialakításában vannak trendek, vannak örök darabok és persze egyedi elképzelések is. Mivel a fürdőszoba burkolatába szinte az összes burkolat trükköt, megoldást el lehet készíteni, ezért elmondható, hogy a fürdőszoba burkolás igazi csemege a burkoló szakember számára. Lehet alkalmazni a kerámia burkoló lapokon kívül, üvegmozaik, gránit, természetes köveket is. Így a rendelkezésre álló térben olyan kompozíciók készíthetők amilyet csak akarunk. Érdemes a teljes kép kialakítása érdekében az apróbb részletekre is odafigyelni. A tervezéssel elkerülhető hogy valami érdekes, vagy hasznos dolog kimaradjon a fürdőszoba burkolásakor.

Ehhez a tervezéshez nyújt segítséget az alábbi csokrokba szedett fürdőszoba felújítás témák:


Fürdőszobák zuhanyfülke:

zuhanyzó fülke

Az épített zuhanykabin nem csak tágas teret nyújt a tusoláshoz, de látványosságként is szolgál.
Minden olyan kényelmi eszközt be lehet építeni, ami a vásárolt, készre szerelhető zuhanykabinokban benne van. A tartóssága azonban jóval felülmúlja bolti társát, ami újabb érv az épített zuhanyzók mellett.

További fürdőszoba zuhanyzó képeket talál itt:Fürdőszoba épített zuhanyzó

Precíz fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, igényes burkolás!

Fürdőszoba kádak:

beépített kádBelső építészetben a kád beépítése rendkívül sok lehetőséget kínál. A kád alakja, elhelyezése a fürdőszobán belül, egyedi beépítési, burkolási módjai, segítségre vannak a fürdőszoba látványosságának megteremtésében.

Továbbiakat a beépített kádakról itt: Fürdőszoba beépített kádak
Összehangolt fürdőszoba felújítás munkálatok!

Épített mosdópult:

épített mosdókA mosdó állandó berendezése a fürdőszobáknak. Akik már birtokolnak ilyen épített mosdó pultot, már tudják a mosdó építésének számtalan előnye van. Kinézetre és tartósságra is igazi kuriózum a fürdőszobában.

Részletesen fürdőszoba épített mosdópultról itt: Fürdőszoba éptett mosdókKiválóan megszervezett fürdőszoba felújítás!

Beépített tükör:

fürdőszoba tükör keret burkolásAz épített mosdó pult elengedhetetlen kelléke a burkolatba süllyesztett fürdőszobai tükör. Többféle alakzatban és több féle díszítő elemekkel el lehet készíteni. Egyedi megjelenése kihangsúlyozza a mosdó pultot is.


Kiválóan megszervezett fürdőszoba felújítás!

Fürdőszoba polc:

épített polcokPolcokra mindig szükség van a fürdőszobában is. Az épített fürdőszobai polc a rendelkezésre álló tér kihasználásán kívül igazi látványosságként is funkcionálhat. A piperék, a díszítések és a hangulatot kölcsönző megvilágítás elhelyezésére is alkalmas teret biztosít.

További fürdőszoba polc képeket talál itt: Fürdőszoba épített polcRendkívüli ötletek megvalósítása fürdőszoba felújítás során!

Fürdőszobák burkolás minták:

burkolás minták

A fürdőszobák megjelenését a burkolat minták épp úgy befolyásolják, mint a bordűrök, lisztellók alkalmazása, vagy a színekkel való kombinálás. Különféle anyagok, különböző méretű csempe használatával is a megszokottól eltérő, egyedi mintázattal öltöztethetjük fel a fürdőszobát.

További fürdőszoba burkolás minta képeket talál ide kattintva: Fürdőszoba burkolás minták

Profizmus a fürdőszobák felújításában!