kapcsolat
fejléc
Fürdőszoba burkolás, látványos kialakítás precíz kivitelezéssel!

Épített polc a fürdőszoba alapfelszereltségéhez hozzá tartozik. Az épitett fürdőszoba polc egyedivé varázsolja a helységet!

Épített fürdőszoba polcok:

A fürdőszoba rejtett zugait kihasználva, vagy éppen a belsőépítészet segítségével remek ötletek valósíthatók meg. Ismerkedjen meg a fürdőszoba polc épített és hidegburkolattal elkészített változataival! Változatosan elkészíthető fürdőszoba polcok egyedivé varázsolják az Ön fürdőszobáját is. Merítsen a polc képek kínálta fürdőszoba ötletekből!

Épített fürdőszoba polcok:

A fürdőszoba elengedhetetlen kelléke a polc. Számtalan illatszerre, tisztálkodó szerre van szükségünk, amit legjobb, ha elérhető közelségben helyezünk el a fürdőszobában. Nem csak hasznos, de látványos is lehet a fürdőszobai polc. Sokan üveg polcot, vagy krómozott polcokat szereltetnek fel, mások pedig lapszerelt bútort készíttetnek, vásárolnak. Ezt a repertoárt lehet gazdagítani a fürdőszobai polcok épített változataival! Egyedi megoldásokat és a helyi sajátosságokat felhasználva, a fal síkjába süllyesztve is készülhet a fürdőszoba polc:

Sülyesztett fürdőszoba polc
A fürdőszoba épített polcra díszítésként tárgyakat lehet elhelyezni!
A fürdőszoba polc csempe szélességnyi eltolással lett kialakítva.
Leg többszőr a mosdó pult mellé építünk fürdőszoba polcot.

Amellett hogy maximálisan kihasználhatjuk vele a rendelkezésre álló teret, még díszítő, hangulatot kölcsönző elemekkel is kombinálhatjuk. Rejtett megvilágítással fokozható a fürdőszoba polcon elhelyezett tárgyak hangsúlyossága!

Épített polc felső részén kialakított fényforrás megvilágítja a tárgyakat.

Az épített fürdőszoba polc a mosdó pult környékén remekül funkcionál.

épített polc
épített polcok
Fürdőszoba épített polc

A mosdó mérete, formája, térbeli elhelyezkedése az építhető polcra is hatással van. Csak az ötletességünk szab határokat a polcok elkészített formáit illetően. Olyan látványosság is megépíthető, amiről sokan azt hiszik, hogy csak a gazdagok kiváltsága. Pedig csak a tervezésre és a fantáziálgatásra kell csak időt fordítani és már is impozáns megoldásokkal kápráztathatjuk el magunkat.

Épített polc segítségével jelentősen látványosabbá tehetjük a fürdőszobát!

Teljes fürdőszoba szekrényt is építhetünk polcokkal, üvegajtóval. Fürdőszobában a mosógép teljesen "eltüntethető" egy köré épített pult és polc rendszer segítségével:Mosó gép köré épített polc rendszer

Az épített fürdőszobai polcok megvilágításával, a fürdőszoba hangulatát befolyásolhatjuk kedvezően. A fényforrás lehet spotlámpa:

Hangulatos fürdőszobai világítást lehet az épített polc aljába sűllyeszteni
tükör melletti épített polc
fürdőszoba polc alulró,l látható a világítás

vagy ledsor:

Fürdőszoba polc aljába szerelt ledsoral
Hangulatos fürdőszobai világítás a ledsor

Sok olyan szeglet van a fürdőszobában, amit hasznossá tehetünk polc beépítésével. Két fal között egy mély szekrény is készíthető. Már csak egy üvegajtó kell és kész is a design.

Két fal közé épített polc

Az épített polc a legapróbb hasznosíthatatlannak tűnő helyből is "pakolós" teret varázsol. Íves kivitelben készített polc a hasznosságán felül még látványos is.

Az íves fürdőszobai polc a kihasználhatatlannak tünő helyeket is hasznossá teszi

Wc helységében is hasznos az épített polc. A fali wc szerkezeti elemeinek mélysége remek polc lehetőséggel szolgál. Ez a kb.: 13-17cm-es mélység alkalmas azépített polc megvalósítására.

épített pplc wc felett
Wc hátsó falába süllyesztett polc

Még a tetőtérben kialakított fürdőszoba falaiban is kínálkozik hasznosítható tér:

épített polc
Tetőtérben kinálkozik a lehetőség: épített polc!

A zuhanyzó pedig egyenesen kívánja az épített polcokat, hisz itt is állandóan kezünk ügyében kell lennie a piperéknek.

Zuhanyzó polc, ahova zuhanyzáskor a mosakodó szereket ki lehet rakni
Zuhanyzó polc és ülőke épített formában
Zuhany polc
Süllyesztett polc

Precíz fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, igényes burkolás!