kapcsolat
fejléc
Fürdőszoba burkolás, látványos kialakítások precíz kivitelezéssel!

Igényes fürdőszoba felújítás, fürdőszoba átalakítás munkák Budapest és körnékén!

Elege van a közvetítőkből?
Szakszerű, precíz kivitelezést szeretne?

*Amit adunk:*

figyelő
Térítés mentes helyszíni igényfelmérés,
szakmai tanácsadással, ötletekkel fűszerezve!

Részletkre is kiterjedő fürdőszoba felújítás, burkolás árajánlat készítés!

Precíz, szakszerű, határidőn belüli
fürdőszoba vízszerelés,
fürdőszoba belsőépítészet,
fürdőszoba burkoló munka végzés!

Szolgáltatásaink:

Fürdőszoba álmennyezet

fürdőszoba álmennyezet világítással

Dekorációs szempontból a fürdőszobák mennyezete olyan lehetőségeket kínál, amit vétek lenne fürdőszobai felújítások idején figyelmen kívűl hagyni!
Szimpla festéssel ne hagyja kárba veszni a belsőépítészet káprázatos látványt biztosító megoldásait!

Az álmennyezet kreatív alakzatai, ezekben elhelyezhető rejtett világítások, a ledsorok színező hatásai jelentős többletet adnak a fürdőszoba felújításnál az enteriőr kialakításhoz!
Általuk elért hangulatos megjelenés, kedvező hatással van az egész családra.

Összeszedettebb a fürdőszobájának felújítási munkálati, ha egy kézben van!

Belső tér kialakítás

Nagyobb fürdszobák felújítása során a belső tér megváltoztatásával alkothatunk egyedi megjelenést!
Hajlított falak díszítő jellegét a fürdőszobai burkolás munkával tovább fokozhatjuk.
Funkcionálisan is működő hajlított fallal elhatárolhatunk különféle teret a fürdőszobából. Az épített zuhanyzó falának hajlított fallal való megépítése ismét egy olyan eszköz a belsőépítészet kezében, amit érdemes kihasználni!A precíz fürdőszoba felújításhoz egy kézben kell lennie a munkálatoknak!

Kád beépítés

kád beépítés


A kád megjelenése meghatározó szereplője a fürdőszobák kinézetének. Fürdőszoba felújításkor szemrevaló megoldást kínál a kád beépítés páratlan lehetőségei.
A kád előfalának egyedi építés módja, azonnal a figyelem központjává teheti a beépített kádat. Ráadásul tovább hangsúlyozhatjuk ezt jellegzetes burkolás munkával is épp úgy, mint egy rejtett színes led világítás kialakításával.

Előnyös Önnek a közvetítők nélküli fürdőszobai felújítás!

Kád építésIgazi különlegesség az épített kád, ami nem más mint, egy mini úszó medence a fürdőszobában!
Fantáziában rejlik óriási előnye, hisz bármilyen egyéni elképzelés megvalósítható, amivel egyedileg a fürdőszobához igazítható az épített kád.
Fürdőszoák felújításakor az épített kád küllemével előnyősen befolyásolhatjuk a fürdőszobai arculatot.Családi vállalkozásunk közvetítők nélkül nyújt fürdőszoba felújítási szolgáltatásokat!

Zuhanyzó építés


Az épített zuhanyzó használhatósága, tartóssága és külleme miatt lett igazi sláger fürdőszoba felújításkor.
Akár a régi kád helyére, de a fürdő bármely területére kialakíthatunk
épített zuhanyzót! Kényelmes, tágas, helységre igazított építés módon keresztűl kihasználhatjuk az adott teret, ráadásul az üveg alkalmazása javítja a tér érzetet is. Üveg falakkal nagyobbnak látszik a fürdő!
Az erősített vízszigetelés védi a környező falakat beázás ellen. Az üvegkabinhoz használt anyagok tartóssága pedig, főként a nyíló - tartó szerkezetekre gondolok, jóval felülmúlja a vásárolt zuhanykabinokét.
Velünk elsőkézből, közvetítő nélkül megcsináltathatja a fürdőszobai felújítást!

Mosdó építés

épített mosdók

Mit kínál az épített mosdó?

A fürdőszoba felújítások igazi célja az impozáns megjelenésen kívűl, a megújulás és a tartósság megteremtése. Épített mosdóval a rendelkezésre álló térben elérhetjük, hogy kézre álló, saját igényeinknek megfelelően rendkívűl látványos módon, valóban tartós bútorzatunk legyen.
Belsőépítészet segítségével komplett polcrendszereket építhetünk a mosdó kiegészítéseként, ami a nélkülözhetetlen piperék tárolásán kívűl, látványos kiegészítők elhelyezésére is alkalmasak.
Szellősebb építési móddal, ívesebb idomokkal tovább fokozhatjuk az épített mosdó látványát.

Bízza közvetítők nélkül ránk a fürdőszobai felújítási munkálatokat!

Wc át és beépítés

beépített wc

Ha nehézségi sorrendet kellene felállítani a fürdőszobák felújításának munkálataiban, akkor a wc áthelyzés biztosan dobogós lenne!

Tényleg jó ötlet egy lábon álló wc-t átalakítani fali wc-re, mint ahogy jobb néha máshová helyezni a fürdőszobában lévő wc-t. Ám a vízszerelés munkálatnál előfordulhat, hogy valamilyen kompromisszum mellett valósítható csak meg a wc átalakítása. A vízszerelőnek egy 11 cm-es lefolyó csövet kell a fürdőszoba padlószintje alatt arrébb mozgatni, úgy hogy a betonban húzódhatnak további vízcsövek is amik útját állhatják, és persze az új lefolyócsőnek is lejtenie kell és nem állhat ki a beton szintjéből sem.
Az áthelyezés során használható könyökök szintén kompromisszum meghozásához vezethetnek, mivel a könyökök mérete meghatározza azt a poziciót, ahová el lehet húzni a lefolyó kivezetését, amire majd rá lehet kötni az új wc csészét. Szóval papíron könnyű áthelyezni egy wc-t, azonban a gyakorlatban okozhat nehézséget!

Viszont, ha már arrébb helyezzük a wc-t, azt is átgondolhatjuk, hogy a belsőépítészet segítségével a wc környezetét is látványossá tegyük. Soksor nem is gondolnánk hova lehet építeni falfülkéket, polcokat! A látványosan kialakított, mások által nem hasznosított helyeken csodás megvilágítással emelhetjük a fürdőszoba varázsát!


Fürdőszobák felújításának specialistái vagyunk!

Épített polcok

épített polcok
A tervezés az alappillére a fürdőszoba felújításnak, mivel a fürdőszobánk összképét szeretnénk varázslatossá tenni amellett, hogy praktikussági szempontok is helyet kapjanak. Tervezéskor gondolni kell a díszítés lehetőségére is!
Egy-egy ízlésesen eltalált csecsebecse, virág kompozíció óriásit dob a fürdőszobai hangulaton, így ezek elhelyezésére kézenfekvő belsőépítészeti megoldás a falfülkék és/vagy polcok kialakítása.

Még a kényszer is szülhet (gondolok egy felmenő lefolyócső eltakarására) meglepően dekoratív megoldásokat. Tetejébe még ezek látványát is fokozhatjuk ügyes megvilágítással.
Elragadó alkotások születése miatt nélkülözhetetlen a falfülke a fűrdőszobák felújítása során, bizony kár lenne veszni hagyni az épített polcok látványát!
Legyen egy kivitelezői kézben a fürdőszobája felújítása!

Díszítő vilgítók

fürdőszoba fények

Megkoronázva az eddigi fürdőszoba belsőépítészet munkákat, rejtsünk el led fényforrásokat!
Adjunk hangulatos háttér világítást, ölöztessük fel változtatható színbe a fürdőszobát!

A rejtett fények vonzó külsőt kölcsönöznek, kiemelhetünk vele, a szemet gyönyörködtető beépítési módokra tapaszthatjuk a figyelmet! Valóban más élményhez jutunk a fények segítségével!

Hát nem ez a cél fürdőszobája felújításkor?


Pazar látvány fürdőszobák felújításai után!