kapcsolat
fejléc
Fürdőszoba burkolás, fürdőszoba felújítás látványos kialakítás precíz kivitelezéssel!

Burkoló feladata:

szerző: Burkoló Boy (B.J.F.)

Burkolat váltás, profil a burkolat alatt.

Burkoló feladata:

Igen komplex leírni a burkoló munkáját, hiszen napjainkban sok mindent kell megcsinálni még a csempézés és a járó lapok leragasztásán túl!

Egyre többször kérnek az ügyfelek építkezés, lakás, fürdőszoba felújítás közben egyedi, külön az adott helységbe tervezett bútorokat és belső építészeti megoldásokat.
Mivel nagyon fontos, hogy ezek építése és mérete tökéletesen illeszkedjen a körülöttük lévő burkolatokhoz, ezért jó ha a belső térben lévő belsőépítész munkák javát már nem a kőműves végzi.
Általában azért akar egyre több ember egyedi lakberendezést, mert azok az áruk, amik készen kaphatóak az üzletekben, nem felelnek meg az egyedi igényeknek.
Ahhoz, hogy tökéletes összhang tudjon uralkodni a bútor és a burkolat között, szükséges az egyedi tervezés!

Mondhatni, hogy ezeknek az igényeknek a kielégítésesre egy külön iparág jött létre.
Elsősorban itt azokra a bútorkészítőkre célzok, akik miután felmérték az ügyfelek igényeit, megtervezik a bútorokat, majd legyártatják és lapszerelt darabokból a helyszínen össze is szerelik azokat.

Azon túl, hogy egy épített bútordarab egyedi, már a mintázata is követi a körülötte lévő burkolatok mintáját, amivel elérhető, hogy igazán illeszkedjenek a bútorok a környezetükhöz. Ezeknek az épített bútoroknak a tartóssága is lekörözi a sima, lapra szerelt bútorok tartósságát. Az épített bútorok megalkotásával egy jelentős javulás is tapasztalható a helyiség összképében. Ez pedig az egyik legfontosabb befolyásoló tényezőnek számít a megfelelő enteriőr kialakításában.

Egy jó burkoló tehát azon túl, hogy csempézik és járólapokat ragaszt le, foglalkoznia kellene még
épített mosdók, és épített konyhabútorok kialakításával is.
Mivel egyre inkább növekszik az érdeklődés a belsőépítészet iránt, így egyre többször készít a burkoló térelválasztó falazatot, üvegtéglával készített falazatot, és egyre többször fordul elő az is, hogy a kádat a homlokfallal építik be.
Ezek megfelelő kivitelezése is a burkoló munkájához kellene hogy tartozzon, mivel ezek megalkotásához egy olyan szintű precizitás és összkép látás szükséges, mellyel a kőművesek a legtöbb esetben nem rendelkeznek.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az épített zuhanyzók a fürdőszobákban.
Egy folyamatosan fennálló probléma a lefolyó, és az összefolyó elhelyezése (különösen a beépítés magasságát illetően). Mivel minden összefügg mindennel- szól a mondás, és nincs ez másképp az építőiparban sem, hiszen itt is egymásra épülnek az építőipari szakmák.

Ahhoz, hogy ténylegesen hibátlan és jó legyen a burkolás végeredmény, nélkülözhetetlen lenne a burkoló munkakör kibővítése.
A kiváló burkoló munka eléréshez, tehát folyamatosan növelni kellene a burkolók hatáskörét, és nem csökkenteni mint ahogy az manapság történik!
A szerteágazó tapasztalat sokat javíthat a burkoló munkákon is, ezáltal más szakmák ismereteit felhasználva olyan késztermékeket hozhatunk létre, amik sokáig élvezhetőek lesznek, anélkül, hogy bármi probléma is felmerülne velük kapcsolatban!

Precíz fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, igényes burkolás!