Kád beépítés, burkolás, burkoló munkái:
Minden bizonnyal a fürdőszoba egyik központi elemelnék lehet nevezni látvány szempontjából a kádat.
Amikor belépünk a fürdőszobába, általában a kádat látjuk meg először, éppen ezért lényeges, hogy egy alapos tervezés előzze meg a megvalósítást: milyen legyen a kád stílusa, dekorációja, burkolata.

Mivel a fürdőszoba legnagyobb méretű bútorából igyekszünk a legtöbbet kihozni, ezért ha megfelelően látványosra sikeredik a tervezés kivitelezése, úgy az egész fürdőszoba hangulatára hatással lesz.

A fürdőkádat sokféle képen lehet kiemelni a környezetéből!
Fontos lehet ilyen szempontból a kád mérete, alakja, hogy hol található a helyiségben, süllyesztett-e vagy épp dobogóra épített, gyári előlappal vagy hidegburkolattal van-e kialakítva, világítással pluszba fel van-e dobva, és még lehetne folyatni a felsorolást.
A kád küllső megjelenésén kívűl még fontos tényező a tartósság is.
A kád beépítés módjának olyan stabilan kell tartania kádat, hogy az ne mocoroghasson.
Súlyosabb beépítési hiányosság esetén a kád nagyobb terhelés esetén akár meg is repedhet, de már egy minimális mozgás is hatással van a kádperemnél csempézés alá, falakba jutó vízre.
A kád irányából történő beázás mindig a hanyag beépítés következménye! 

Tehát mind az ötletek, mind a megvalósítás  fontos szerepet játszik  a fürdőszoba kialakításban.

Ahhoz, hogy  nyugodt szívvel vehesse birtokba a fürdőszoba legnagyobb berendezését, oldalaimat böngészve találjon hasznos információkat!
Most egy helyre összegyűjtöttem azokat a kád beépítéssel kapcsolatos tudni valókat amely, nélkülözhetetlenek lesznek Ön számára is!

Többek közt olvashat és képeket is találhat:
A burkoló oldalakon található írások Bimbó J. Ferenc szellemi tulajdonát képezik. A burkoló oldalak teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való után közlése, felhasználása kizárólagos engedélyhez kötöttek! 2000-2015 © copyright: burkoló / webdesign: burkoló / seo: burkoló
Burkoló, burkolás kivitelezés az alábbi helyszíneken:

Budapest, I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerület. Buda, Pest, Budapesten
Megyék: Pest megye, és környéke
Városok: Agárd, Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunaharaszti, Dunavarsány, Ecser, Ercsi, Etyek, Érd, Gárdony, Gyál, Gyömrő, Gyúró, Halásztelek, Kápolnásnyék, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Martonvásár, Nagytarcsa, Páty, Pázmánd, Perbál, Pettend, Pécel, Pilisvörösvár, Pilisszentlászló, Pusztazámor,  Ráckeresztúr, Solymár, Sóskút, Sukoró,  Százhalombatta, Szigetszentmiklós, Taksony, Tárnok, Telki, Tordas, Tök, Tököl, Törökbálint, Üröm, Velence, Zsámbék