Épített fürdőszoba polcok:

A fürdőszoba rejtett zugait kihasználva, vagy éppen a belsőépítészet segítségével remek ötletek valósíthatók meg. Ismerkedjen meg a fürdőszoba polc épített és hidegburkolattal elkészített változataival! Változatosan elkészíthető fürdőszoba polcok egyedivé varázsolják az Ön fürdőszobáját is. Merítsen a polc képek kínálta fürdőszoba ötletekből!


A fürdőszoba elengedhetetlen kelléke a polc.
Számtalan illatszerre, tisztálkodó szerre van szükségünk, amit legjobb, ha elérhető közelségben helyezünk el a fürdőszobában. Nem csak hasznos, de látványos is lehet a fürdőszobai polc.
Sokan üveg polcot, vagy krómozott polcokat szereltetnek fel, mások pedig lapszerelt bútort készíttetnek, vásárolnak. Ezt a repertoárt lehet gazdagítani a fürdőszobai polcok épített változataival!

Egyedi megoldásokat és a helyi sajátosságokat felhasználva, a fal síkjába süllyesztve is készülhet a fürdőszoba polc:
 
Fürdőszoba polc a fal síkjába süllyesztett kivitelben lett építve, így nem foglal helyet. A fürdőszoba polcra díszítésként tárgyakat lehet elhelyezni! A fürdőszoba polc csempe szélességnyi eltolással lett kialakítva.
Leg többszőr a mosdó pult mellé építünk fürdőszoba polcot. Számtalan módon variálható a fürdőszoba polc. Akár a wc felé is építhető.

Amellett hogy maximálisan kihasználhatjuk vele a rendelkezésre álló teret, még díszítő, hangulatot kölcsönző elemekkel is kombinálhatjuk.
Rejtett megvilágítással fokozható a fürdőszoba polcon elhelyezett tárgyak hangsúlyossága!
 
A polc alján elhelyezett rejtett világítás hangulatot kölcsönöz a fürdőszobában.         

Az épített fürdőszoba polc a mosdó pult környékén remekül funkcionál.

Fürdőszobáb épített polc 

A mosdó mérete, formája, térbeli elhelyezkedése az építhető polcra is hatással van. Csak az ötletességünk szab határokat a polcok elkészített formáit illetően. Olyan látványosság is megépíthető, amiről sokan azt hiszik, hogy csak a gazdagok kiváltsága. Pedig csak a tervezésre és a fantáziálgatásra kell csak időt fordítani és már is impozáns megoldásokkal kápráztathatjuk el magunkat.
Épített polc segítségével jelentősen látványosabbá tehetjük a fürdőszobát!

Teljes fürdőszoba szekrényt is építhetünk polcokkal, üvegajtóval.
Fürdőszobában a mosógép teljesen "eltüntethető" egy köré épített pult és polc rendszer segítségével:
 Polc rendszer, ami helyettesíti a fürdőszoba szekrénytés eltakarja a mosó gépet is egyszerre.

Az épített fürdőszobai polcok megvilágításával, a fürdőszoba hangulatát befolyásolhatjuk kedvezően.
A fényforrás lehet spotlámpa:
Hangulatos fürdőszobai világítást lehet az épített polc aljába sűllyeszteni fürdőszoba polc alulró,l látható a világítás
vagy ledsor:
Polc aljába sülyyesztett led sor derengő fényt biztosít a fürdőszobában  Hangulatos fürdőszobai világítás a ledsor

Sok olyan szeglet van a fürdőszobában, amit hasznossá tehetünk polc beépítésével.
Két fal között egy mély szekrény is készíthető. Már csak egy üvegajtó kell és kész is a design. 
Polcot egyszerűen építhetünk két fal közé

Az épített polc a legapróbb hasznosíthatatlannak tűnő helyből is "pakolós" teret varázsol.
Íves kivitelben készített polc a hasznosságán felül még látványos is.
 Az íves fürdőszobai polc a kihasználhatatlannak tünő helyeket is hasznossá teszi.

Wc helységében is hasznos az épített polc.
A fali wc szerkezeti elemeinek mélysége remek polc lehetőséggel szolgál. Ez a kb.: 13-17cm-es mélység alkalmas azépített polc megvalósítására.
Elegánnsá tehető a wc helysége egy beépített polccal

Még a tetőtérben kialakított fürdőszoba falaiban is kínálkozik hasznosítható tér:
tetőtérben rengeteg haszontalannak tűnő helyből lehet kialakítani polcot 


A zuhanyzó pedig egyenesen kívánja az épített polcokat, hisz itt is állandóan kezünk ügyében kell lennie a piperéknek.

Mediterrán jellegü burkolást a polc még jobban kiemeli. A polc és az ülőke a kényelmet szolgálja A kényelmet szolgálja ez a polc, így kéz közelben lehet elhelyezni a mosakodáshoz szükséges piperéket. Zuhany polcSüllyesztett polc

Vállalt burkoló munkák:
Magamról   Bemutatkozáskor mások azt a sablont követik, hogy felsorolják azokat a dolgokat, amik alátámasztják munkájuk hozzáértését.

Ön szerint az elvégzett iskolákból az eddigi munkahelyekből lehet következtetni a burkoló munka során tanúsított precizitásra?

Olyan burkoló vagyok, aki máshogy látja a világot, mint ahogy máshogy állok a burkolás munkákhoz is. Minden egyes burkoló munkát magaménak érezve készítek, így mindig van benne valami többlet az elkészített burkoló alkotásokban, ami elnyeri ügyfeleim tetszését. Állandóan fejlesztem és sokrétűvé teszem burkolás ismereteimet, ezzel is új ötletekkel gazdagítva burkoló munkámat.

Nem iszom, nem dohányzom és a burkolás munkába olyan mélyen belemerülök, hogy sokszor észre sem veszem, hogy már este van.

Bimbó J. Ferenc
06(70) 668 3680
www.burkolo.co.hu


Burkolás árak Személyes felmérést követően, (ingyenes szolgáltatásunk!)
igények tudatában és a körülmények megismerése után részletes, minden munkafázisra és beépítendő anyagra kiterjedő költséget állítunk össze.

Előzetes burkolás árakról itt tájékozódhat! Burkolás árakBurkolás alapanyagok Segítség Önnek még burkolat vásárlás előtt!
Olvashat: burkoló lapok választásához összeszedve néhány jó tanács, és a burkolás munka során alkalmazott alapanyagok, amire még szükség lesz a burkolaton kívül.
Burkolás képgaléria Burkolás képek segítenek Önnek ötletekhez jutni. Egyedi megoldásokat, burkolat mintákat, elrendezéseket is találhat burkolás képeket összegző oldalunkon!

Burkolás kép galériánkat itt érheti el:
   További burkoló oldalak


A burkoló oldalakon található írások Bimbó J. Ferenc szellemi tulajdonát képezik. A burkoló oldalak teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való után közlése, felhasználása kizárólagos engedélyhez kötöttek! 2000-2015 © copyright: burkoló / webdesign: burkoló / seo: burkoló
Burkoló, burkolás kivitelezés az alábbi helyszíneken:

Budapest, I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerület. Buda, Pest, Budapesten
Megyék: Pest megye, és környéke
Városok: Agárd, Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunaharaszti, Dunavarsány, Ecser, Ercsi, Etyek, Érd, Gárdony, Gyál, Gyömrő, Gyúró, Halásztelek, Kápolnásnyék, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Martonvásár, Nagytarcsa, Páty, Pázmánd, Perbál, Pettend, Pécel, Pilisvörösvár, Pilisszentlászló, Pusztazámor,  Ráckeresztúr, Solymár, Sóskút, Sukoró,  Százhalombatta, Szigetszentmiklós, Taksony, Tárnok, Telki, Tordas, Tök, Tököl, Törökbálint, Üröm, Velence, Zsámbék